PDC_online


Pris: 5.495 kr

Skriv til os, hvis du har brug for en afbetalingsordning.


PDC betyder Permaculture Design Course, på dansk Permakultur Design Kursus.

Lou Langdon er den ansvarlige diplomholder for kurset

og kurset er godkendt af Permakultur Danmark


Der er allerede en facebookgruppe hvor der ligger materiale, så du kan lure lidt på Permakultur før opstart og connecte med andre deltagere. Du får tilsendt linket til gruppen ca. en uge før opstart.

Læs mere om kursusindhold, undervisere og hvorfor nu er et godt tidspukt længere nede.


Kontakt os gerne for spørgsmål.


VÆR MED NÅR VI OPSTARTER ONLINE PERMAKULTUR


Skriv dig op til efterårs online PDC med opstart august 2024

- skriv mail til dorte@flojgaard.dk


Denne PDC foregår på Sjælland

Foråret 2025 foregår i Jylland


Vi udbyder online PDC - Permakultur uddannelse med 72 timers undervisning og både praktisk, teoretisk og design undervisning


Ofte bliver der undervist over 2 uger, men vi gør det lidt anderledes.

Denne PDC er hovedsalig online. Den praktiske del hvor vi mødes er vigtig for at du kan få berøring med jord, designs og forståelse af forskellige mønstre.


Vi har ca. 56 timer online og 8 timers praktisk og 8 timer hvor vi færdiggør det endelige projekt.

Altså 56 timer online og 16 timer hvor vi mødes.


Datoerne er som følger:


Onsdag d. 14. aug. 2024 kl. 17.30-20.30  - intro til Permakultur online. Denne online session er en intro til vores hold og til Permakultur. Vi vil også planlægge spørge sessioner, som I kan vælge at benytte jer af imellem møde datoerneSøndag d. 1. sept. 2024 kl. 10-18 - Praktisk dag et endnu ikke besluttet sted på Sjælland. Vi håber at have lokation klar meget snart.

Vi arbejder praktisk med nogle af de permakulturelementer som der bliver snakket om på kurset. Også for hver sæson er der mange ting vi kan arbejde på og lære af.

Kursister har sagt om den praktiske dag at der er teoretiske ting som falder på plads - og ting de har været i tvivl om, giver mening. Den praktiske dag er vigtig. Husk at medbringe tøj, fodtøj og handsker til udendørs arbejde.

Forplejning er inkl.


Ikke datolagt endnu - 2 online spørgetimer


Lørdag d. 23. nov. 2024 kl. 10-18 - Designlavning og certifikatdag på et endnu ikke - besluttet sted på Sjælland.

Vores sidste mødedag - I har en grund I gerne vil lave design på - Vi er nogle stykker som kan hjælpe jer med at nedskrive de sidste tanker omkring design og vi præsenterer vores design for gruppen.

Forplejning inkl.


De nævnte mødedatoer er obligatoriske for at bestå og få certificering.

Resten af undervisningen ligger online, i moduler og kan tilgås når det passer dig.

Kursusindhold

Emner du kommer til at lære om:
- Permakulturetikker og principper
- Designteori og -værktøjer

- Temaerne: jord, vand, planter/træer, dyrkning af mad, byggeri, energi, sociale strukturer


For et mere deltaljeret overblik se her.

Læs vores Privatpolitik og handelsbetingelser her

Himmelbjerggården

Himmelbjerggården, hvor vi har 2 mødedatoer, er et vidunderligt naturområde som har valgt Permakultur som sin landbrugsform. Himmelbjerggården har forskellige former for Permakulturdesigns, så der er rigeligt at se og en masse at arbejde med, blandt andet den skovhave som Himmelbjerggården i samarbejde med Earth Ways skaber i en 2 ha gammel granskov.

Permakultur-undervisere

LÆR OM PERMAKULTUR ONLINE

HVORFOR NU?

Måske det har været for dyrt eller for besværligt - måske du bare har udsat det fordi du ikke har følt du kunne trække 2 uger ud af kalenderen til en Permakultur uddannelse. Dette kursus arbejder med din tid, når du har tid fra august til november 2023 - med tid til at opfange, opfatte, oplade, lære og samle tankerne mere end én gang.


Verden trænger til håb og nye tanker - og en genstart. Permakultur er en hjertestarter for de tanker vi har om vores liv på jorden. Der er så meget håb og så mange muligheder, som permakulturen åbner for.

Om du gerne vil lære om Permakultur fordi du har et lille område derhjemme, hvor du gerne vil dyrke grønt eller om du vil være med til at genskove verden, så er dette kusus noget for dig.

Permakultur handler om meget mere end madproduktion. Det bygger på design, og er en tankegang og en tilgang til livet som helhed. Brænder du for at sætte et positivt aftryk? Så kom og vær med!


Vi glæder os til vi ses!

Anbefalinger

“Jeg har været rigtig glad for at tage PDC hos Laura, Lou og Dorte. At kurset primært var online, var helt afgørende for mig, da jeg skulle kombinere kurset med familie- og arbejdsliv samtidig (en problematik jeg ikke forestiller mig at være alene med). Et online-PDC var altså min eneste mulighed for at få et PDC i de næste mange år – og den mulighed er jeg SÅ taknemmelig for, at Laura, Lou og Dorte gav mig.


Jeg var glad for at kunne støtte tre lokale permakulturundervisere, i stedet for at ty til et af de mange udenlandske online-kurser.


Kurset oversteg langt mine forventninger (selvom de var høje!) – jeg har lært meget, og er blevet introduceret til en bred palette af viden og ressourcer indenfor permakultur. Men det bedste var næsten, at jeg har været en del af en skøn, inspirerende gruppe mennesker, med nærværende, dygtige og meget omsorgsfulde undervisere – så selvom meget af undervisningen selvfølgelig forløb som selvstudie, følte jeg mig aldrig alene med min læring.


Det har været rigtig godt at kurset strakte sig over tre måneder – det gav plads til en helt særlig fordybelse undervejs, og særligt for designprocessen var det godt at have tid til at “tweake” Det var en kæmpe fornøjelse at mødes til de praktiske dage!

TAK for et rigtig godt og lærerigt kursus!”


Kristine Cazalis Fenger

“Bedste gave til mig selv længe. Meget læringsrigt. Dygtige undervisere med stor viden. Når man er færdig med kurset, får man bare lyst til at nørde endnu mere Permakultur. Verden har brug for flere med PDC!”


Anonym Deltager (Forår 2023)


“At tage en PDC som et onlinekursus lugtede lidt discountagtigt, men det har været alt andet end dét. Tre måneder giver mulighed for at lade tankerne bundfælde sig, lære de andre kursister at kende og arbejde længe med det afsluttende projekt. Der har været masser af kvalitet i undervisningen, og Dorte, Laura og Lou er et godt team.”


Anonym Deltager (Forår 2023)

BILLEDERNE ER FRA DORTES HAVE

GDPR

- Vi opbevarer ikke jeres data, men det gør de eksterne sider vi bruger. I kan finde deres privatlivspolitikker på følgende sider:


Place2book er til kursuskøb. Deres information er her:

https://www.place2book.com/da/help/personal/betingelser


Vi har oplevet at der i perioder været noget galt med formularen,  hvor der sendes automatisk mail til os. Modtager du ikke svar, prøv da at skriv direkte til dorte@flojgaard.dk

HAR DU SPØRGSMÅL TIL KURSET

SKRIV TIL OS